Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: tester/scrummaster

Plaatsingsdatum 26-06-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 36 - 40 Salaris € 2900 - € 4000

Door de applicaties die wij met jouw hulp leveren, dragen we bij aan de informatievoorziening van de vier grootste gemeenten van Nederland. Maak jij het verschil?

Hoe? Als tester/scrummaster

Waarom? Bij Wigo4it werk je mee aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening waarmee wij mensen daadwerkelijk verder helpen.

Met wie? Samen met je scrumteam, het acceptatietestteam, analisten, ontwikkelaars, beheerders en de testmaster.


over ons

Wigo4it bouwt samen met gemeenten aan een duurzame en betrouwbare informatievoorziening. Wigo4it werkt als samenwerkingspartner aan innovaties in het sociale domein. Dat doet zij vanuit een gedeeld belang: een zo goed mogelijke dienstverlening aan de burger.

De afdeling Ontwikkeling vernieuwt en verbetert dagelijks onze applicaties. De multidisciplinaire teams werken aan de software met de scrum&agile-methodiek. Zo kunnen wij dertien keer per jaar nieuwe functionaliteiten opleveren en snel inspelen op wat

gemeenten nodig hebben.

over de functie

Als tester/scrummaster neem je de verantwoordelijkheid voor het testen van applicaties in de volle breedte. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de testprocessen en de teststrategie. Hierbij maak je gebruik van ontwikkelsystemen als Visual Studio en het administratieprogramma Topdesk. Je bent de facilitator van het team.

Wat verwachten wij van jou?

Jij draagt bij aan het succes van de sociale diensten door het opstellen van testscripts op basis van functionele beschrijvingen in de use case, waarbij je gebruikmaakt van T-map. Je reviewt de use case en controleert de testomgevingen. Jij beoordeelt die en geeft feedback aan analisten en ontwikkelaars. Je voert testscripts uit gedurende de ontwikkel- en systeemintegratietestperiode en documenteert de testplannen. Je schat de impact en de risico’s in van werkzaamheden bij het opstellen van het testplan, voornamelijk binnen projecten. Je ondersteunt ontwikkelaars bij het samenstellen van testsets en testdata en houdt deze up-to-date.

Daarnaast treed je op als scrummaster. Je zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om goed werk te kunnen verrichten. Ook begeleid jij het team, de productowner en de stakeholders tijdens de verschillende meetings en zorg je ervoor dat scrum correct wordt geïmplementeerd.

Dit maakt jou onmisbaar als tester/scrummaster:

  • HBO werk- en denkniveau
  • meer dan 5 jaar ervaring met testmethodes (T-map,Testframe) en testtechnieken
  • ervaring als scrummaster
  • kennis van webservices en ervaring met SoapUI
  • meerjarige ervaring met geautomatiseerd testen, bij voorkeur in een Windows.NET-omgeving
  • ervaring in scrum&agile-methodieken Service Oriented Architecture
  • softwaredevelopment (programmeren) is een pre

Dit mag je van ons verwachten

Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken in het centrum van Den Haag, in een unieke organisatie en met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een aantrekkelijk salaris, een flexibele werkplek en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Kijk op onze website www.wigo4it.nl/werken-bij  en ontmoet je nieuwe collega’s die in korte filmpjes vertellen wat het werken bij Wigo4it zo leuk maakt.

Wij gaan ervoor; jij ook?

Stuur je motivatie en cv met de ''Solliciteer''-button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden tester; scrummaster; Den HAag; Vacature; Wigo4it

Contactgegevens

Contactpersoon Twan Hillebrand

Vestigingsplaats

Solliciteer