Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Solution Architect

Plaatsingsdatum 23-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris € 4859,00 - € 5984,00 op basis ...
Het wiel opnieuw uitvinden hoeft niet, jou kennis laten maken met Wigo4it wel!
Dankzij jou verbeteren we gemeentelijke processen en de vernieuwing daarvan.

Hoe? Als ervaren Solution Architect bij Wigo4it
Waarom? Voor een betere dienstverlening binnen het sociaal domein van de vier grote steden.
Waar? In het centrum van Den Haag
Met wie? Samen met jouw scrumteam op de afdeling Ontwikkeling

Volop in beweging: dat zijn wij en hopelijk jij ook. Zet jij jouw professionele expertise en kennis van architectuur- en ontwerpstijlen in om onze dienstverlening en processen optimaal af te stemmen op de behoeftes van onze klanten? Go 4 it!

Waarom zoeken wij een Solution Architect?
Wigo4it is een overheidscoöperatie van de sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland. We willen de elektronische dienstverlening aan burgers verbeteren. Hoe we dat doen? Door applicaties en innovatieve ICT-oplossingen te bouwen en beheren. En dat is precies waar jij bij nodig bent! Onze afdeling Ontwikkeling heeft een ervaren Solution Architect nodig die zich vol enthousiasme stort op het ontwikkelen van eigentijdse oplossingen.

Hoe ga je deze uitdaging aan?
Als Solution Architect ontwikkel je dus grootschalige oplossingen binnen het domein Zorg voor een aantal grote gemeenten. Dit wordt gedaan op basis van maatwerk in .NET, waarbij je gebruikmaakt van innovatieve en creatieve architecturen en ontwerpparadigma’s. Je zit erg dicht op de teams en bent gelijk ook sparringpartner voor onze ontwikkelaars, waaronder programmeurs, ontwerpers en analisten. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met een stel ambitieuze Wigo4it’ers die jouw scrumteam vormen.

Samen met hen:
• vorm je een compleet team, waarin Solution Architecten en Business Architecten nauw samenwerken;
• creëer je technische oplossingen die succesvol gerealiseerd worden;
• werk je ideeën uit over het toepassen van solution architectuur in een Agile omgeving en geef je mede vorm aan de manier waarop deze discipline wordt toegepast.

Geloof jij in de kracht van samenwerken?
Conceptueel sterk; dat ben jij. Als ‘keeper of the vision’ vind jij zelfstandig je weg in complexe organisaties. Hiervoor gebruik je jouw doorzettingsvermogen en creatieve mindset, die je eveneens helpen om te gaan met weerstand. Je weet operationele keuzes om te zetten in strategische doelen en anderen hiervan ook te overtuigen. Inspireren is waar je voor gaat, je bent immers goed in het aanvoelen van je omgeving en handelt daarnaar.

Wat van jou echt onze ideale kandidaat maakt, is:
• Minimaal 5 jaar ervaring als solution architect en ervaring als programmeur;
• Affiniteit met .NET en ‘security by design’;
• Kennis van het toepassen van modelleertaal ArchiMate;
• Kennis van en ervaring met overheidsautomatisering (NORA) en Scrum en Agile werken;
• Ervaring met het opstellen van PSA’s, Solution architectuurbeschrijvingen en service-georiënteerde architectuur- en ontwerpstijlen.

Ben je daarnaast ook bekend met het domein Zorg, Domain Driven Design en BIZZdesign? Dan hebben we zo goed als een match!

Hier kom je terecht
100 collega’s die binnen 8 scrumteams en 1 expertteam elke twee weken nieuwe software releasen; dat is het team van de afdeling Ontwikkeling én het team dat vraagt om jouw eigentijdse architecturen en ontwerpparadigma’s. Het complexe applicatielandschap bevat tal van onderdelen die allemaal een eigen aanpak vereisen. Juist dit maakt werken bij Wigo4it zo uitdagend.

We weten dat we veel vragen, maar zetten hier ook zeker veel tegenover
Werken bij Wigo4it betekent flexibel werken, in hartje Den Haag. Samen werken we aan de sociale dienst van morgen. Hoe we dat doen? Door goed voorbereid te zijn op de toekomst en dus in jou te investeren. Tal van opleidingen en cursussen helpen jou jezelf te ontwikkelen, zowel in de diepte als in de breedte. Dat vullen we aan met een goed salaris en flexibele mogelijkheden om werk en privé te combineren. Wat dacht je van een zelf samen te stellen pakket aan arbeidsvoorwaarden? Denk aan een Individueel Keuze Budget en de mogelijkheid verlofdagen bij te kopen, te verkopen of te ruilen voor studiefaciliteiten of een fiets.

Weten wat we hier nog meer tegenover zetten? Kijk dan online wat Wigo4it jou als nieuwe werknemer te bieden heeft: https://www.wigo4it.nl/werken-bij/wigo4it-als-werkgever.

We go 4 it: jij ook?

Stuur je motivatie met cv via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Solution Architect, Wigo4it, , net, NORA, psa, Bizz, Gemeente, Den Haag,

Contactgegevens

Contactpersoon Joy Autar

Vestigingsplaats

Solliciteer