Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior T-Shaped Tester

Plaatsingsdatum 11-04-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 36 - 40 Salaris 2800 - 4200

Door de applicaties die we met jouw hulp leveren, dragen we bij aan de informatievoorziening van de vier grootste gemeenten van Nederland. Maak jij het verschil?

Hoe? Als Senior T-Shaped Tester

Waarom? Bij Wigo4it werk mee je aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.

Waar? In het centrum van Den Haag

Met wie? Het Acceptatietestteam, Analisten, Ontwikkelaars, Beheerders en de Testmaster

 

Jouw technische talent zorgt ervoor dat de functionaliteiten van onze applicaties zo goed mogelijk voldoen aan de klantverwachting. Help jij mee met jouw kennis?

 

Waarom zoeken wij een Tester?

Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. In deze samenwerking staat de dienstverlening aan burgers centraal. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme en moderne ICT oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. De afdeling Ontwikkeling beheert en onderhoudt bestaande applicaties en realiseert nieuwe applicaties. We werken nu aan de inrichting van de nieuwste applicatie Edion. Burgers én professionals krijgen hierdoor toegang tot de gemeentelijke diensten binnen het domein werk en inkomen.

 

You test it, Wigo4it

Als senior Tester ben je verantwoordelijk voor het testen van applicaties in de volle breedte. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de testprocessen en de teststrategie. Hierbij maak je gebruik van ontwikkelsystemen als Visual Studio en administratieprogramma Topdesk. Iedere dag een uitdaging? Dat is mogelijk! Je neemt deel aan projecten, in- en externe overleggen, werkgroepen en onderzoeken.

Jij draagt bij aan het succes van de sociale diensten door het:

opstellen van testscripts, op basis van functionele beschrijvingen in de use-case, waarbij je gebruikmaakt van T-map;

reviewen van de use-case en het controleren van testomgevingen: je beoordeelt deze en geeft feedback aan analisten en ontwikkelaars;

uitvoeren van testscripts gedurende de ontwikkel- en systeemintegratietestperiode en het documenteren van testplannen;

inschatten van de impact en risico’s van werkzaamheden bij het opstellen van het testplan – voornamelijk binnen projecten;

ondersteunen van ontwikkelaars bij het samenstellen van testsets en testdata en deze up-to-date houden.

Are you the right person 4 us?

Een grote, kwetsbare groep in onze samenleving is afhankelijk van de diensten die Wigo4it de gemeenten levert. Het is dus van groot belang dat die dienstverlening met de grootste zorg wordt ontwikkeld en beheerd. Daarom zoeken wij iemand die nauwkeurig werkt en kan plannen en organiseren als geen ander. Je weet problemen te onderzoeken, ontleden en in de praktijk op te lossen. Met overtuigingskracht weet je voordelen voor klanten aan te stippen. Liefst voer je dit meteen door in de praktijk. Door je goede communicatieskills werk je graag samen met collega’s, kun je je gemakkelijk schriftelijk uitdrukken en streef je daarbij – ook zelfstandig – naar de beste resultaten.

 

Reageer meteen als je beschikt over:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Meer dan 5 jaren ervaring met testmethodes (T-map/Testframe) en testtechnieken
  • Kennis van webservices en ervaring met SoapUI
  • Meer jarige ervaring met geautomatiseerd testen, bij voorkeur in een Windows.NET omgeving
  • Ervaring in Agile/Scrum ontwikkelingsmethodieken en Service Oriented Architecture
  • software development (programmeren) is een pré

We vragen veel, maar geven je er nog meer voor terug

Je werkt in het hart van bruisend Den Haag, bij een net zo bruisend bedrijf. Doorgroeien of je verder ontwikkelen? Alles is mogelijk. Als onze mensen succesvol zijn, zijn wij het ook. Daarom bieden we je vele opleidingen en cursussen.

Dit vullen we aan met een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden: een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, flexibele mogelijkheden om werk en privé te combineren en zelf samen te stellen voorwaarden. Denk aan een Individueel Keuze Budget en het aankopen en verkopen van verlofdagen. Je hebt een werkweek van 36 uur en mag zelf je werktijden vaststellen. Ben je nieuwsgierig naar Wigo4it als werkgever? Lees verder.

Let’s go 4 it; samen werken we aan de sociale dienst van morgen

Stuur je motivatie met cv via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met P&O@wigo4it.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Den Haag; Wigo4it; Software; Tester; senior; scrum; agile; .Net

Contactgegevens

Contactpersoon Twan Hillebrand

Vestigingsplaats

Solliciteer