Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior BizTalk Ontwikkelaar

Plaatsingsdatum 23-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris € 3805,00 - € 4859,00 op basis...

Dankzij jou loopt ons ESB Platform als een zonnetje!

Hoe? Als Senior BizTalk Ontwikkelaar bij Wigo4it
Waarom? Om de informatievoorziening van de sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland draaiende te houden.
Waar? Om de hoek van Den Haag Centraal
Met wie? Samen met jouw scrumteam op de afdeling Ontwikkeling

Durf jij met jouw BizTalk ervaring en professionele expertise mee te werken aan de sociale dienst van de toekomst? Let’s talk business!

Waarom zoekt Wigo4it een Senior BizTalk Ontwikkelaar?
Wigo4it is een overheidscoöperatie van de sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland. Wij richten ons op de verbetering van de elektronische dienstverlening aan burgers. Dit doen we door het bouwen en beheren van applicaties en innovatieve ICT-oplossingen zoals het ESB platform met behulp van Microsoft BizTalk. Dit is waar jij komt kijken! Onze afdeling Ontwikkeling heeft een Senior BizTalk Ontwikkelaar nodig die ervoor zorgt dat het huidige ESB platform loopt als een geoliede machine, maar ook toekomstplannen durft te ontwikkelen en te realiseren.

Hoe ga je dit doen?
Als Senior BizTalk Ontwikkelaar is het jouw doel de koppelingen tussen de verschillende in- en externe applicaties soepel te laten verlopen en te realiseren. Dit doe je onder andere door het opstellen en onderhouden van technische systeemspecificaties en het realiseren van de programmatuur. Uiteraard ga je dit niet alleen doen, maar samen met jouw scrumteam.


Met dit team: 
• ben je medeverantwoordelijk voor het uitrollen, monitoren en draaiende houden van onze omgevingen;
• bepaal jij wat er precies gedaan moet worden en kijk je naar alle aspecten van de 'who, what and where' van de techniek, zoals architectuurvraagstukken;
• stem je met de testers af welke risico’s er zijn en hoe deze het best kunnen worden afgedekt;
• denk en werk je samen met de klanten en gebruikers uit de steden.

Want, als ontwikkelaar zijnde, presenteer jij uiteindelijk de oplossingen waar de klanten en gebruikers blij van worden.

Can you go 4it?
Als echte Senior BizTalk Ontwikkelaar heb je vaker creatieve oplossingen voor issues en word je enthousiast van vernieuwing. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk en zo weet jij de mensen om je heen te motiveren en te coachen. Zowel in het Nederlands als in het Engels sta je sterk in je schoenen en weet je altijd resultaatgericht te blijven en de deadline niet uit het zicht te verliezen.

Maar wat jou echt onmisbaar maakt is:
• Een HBO+ opleiding bedrijfsinformatica of vergelijkbare opleiding;
• Ruime relevante ervaring (circa 4- 7 jaar) als BizTalk Ontwikkelaar, versie 2010 of hoger
(versie 2016 is een pré);
• Affiniteit met Service Oriented Architecture (SOA);
• Kennis van systeemintegratie en –concepten Webservices;
• Kennis van en ervaring met Agile / Scrum werken;
• Ervaring met Biztalk360 en CRM Dynamics (dit is niet noodzakelijk maar een pré).

Waar kom je terecht?
De afdeling Ontwikkeling bestaat uit 100 collega’s, waarbinnen 8 scrum teams werkzaam zijn en 1 expert team. Momenteel releasen wij elke twee weken nieuwe software, maar wij hopen dit binnenkort nog sneller en soepeler te kunnen doen! Dit alles gebeurt onder het mom van: you build it, you run it.
De teams werken in een complex applicatielandschap met veel verschillende onderdelen die allemaal een eigen aanpak vereisen. Het klinkt een beetje als een bordspel, en is zeker ook net zo creatief en uitdagend, het kleine verschil is dat het gaat om het ontwikkelen van software in een Microsoft omgeving (o.a. .Net, C#, WCF, BizTalk, MTM). In 2013 is er een eerste stap gezet richting het automatisch testen, en ook aan de teams die dit nog verder ontwikkelen. 

We vragen veel, maar er staat ook veel tegenover.
We willen graag goed voorbereid zijn op de toekomst, en daarom investeren wij in jou! Dit doen we in de vorm van opleidingen en cursussen om je niet alleen in de diepte, maar ook door jou in de breedte te laten ontwikkelen. Tevens bieden wij maar ook door een goed salaris en de flexibele mogelijkheden om werk en privé goed te combineren. Zo kun je namelijk een deel van het pakket aan arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen (Individueel Keuze Budget). Je onder andere verlofdagen bijkopen, verkopen of ruilen voor bijvoorbeeld studiefaciliteiten of een fiets.

Meer weten over het aanbod waar je echt geen nee tegen kunt zeggen? Bekijk deze link wat Wigo4it als jouw nieuwe werkgever te bieden heeft: https://www.wigo4it.nl/werken-bij/wigo4it-als-werkgever/

Are you ready to go 4it?

Stuur je motivatie met cv via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met PenO@wigo4it.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden BIZTALK, Scrum, .Net, C#, WCF, BizTalk, MTM , Wigo4it, overheid, gemeente, social domein, ESB , Den Haag, DenHaag, Wigo4it.nl,

Contactgegevens

Contactpersoon Twan Hillebrand

Vestigingsplaats

Solliciteer