Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: ervaren product owner

Plaatsingsdatum 06-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 36 - 0 Salaris 4022 - 5520
Zie jij mogelijkheden om meer businesswaarde te creëren? Heb jij de kennis om koppelingen te maken tussen ICT-systemen en ketenpartners? Reageer dan direct.

Hoe? Als ervaren Product Owner bij Wigo4it

Waarom? Om een werkwijze te ontwikkelen voor het realiseren van goede koppelingen tussen ICT-systemen en ketenpartners

Waar? In het centrum van Den Haag

Met wie? Samen met jouw scrumteam op de afdeling Regie 

Weet jij wat er speelt binnen gemeenten en ben jij de ervaren PO die strategisch advies kan geven over de sociale dienst van de toekomst? Toon ons jouw ambitie!

Waarom zoeken wij een Product Owner? Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme en moderne ICT oplossingen  te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. De afdeling Regie weet wat er speelt in onze ketens en combineert deze kennis met ICT-oplossingen om de doelen van de gemeenten te realiseren. Zo creëren we echte waarde. En daar hebben we jou bij nodig! We zijn op zoek naar een ervaren PO nodig die deze koppelingen zo efficiënt mogelijk maakt.

Hoe zet jij je in voor deze uitdaging?

Als Product Owner is het jouw doel om de koppelingen te realiseren tussen ICT-systemen en ketenpartners. Een goede werkwijze is daarbij essentieel.. Dit doe je onder andere door wensen van stakeholders te vertalen naar uitvoerbare User Stories: je plaatst deze zo op de productbacklog dat ze maximale waarde toevoegen. Samen met ambitieuze collega Wigo4it’ers uit je scrumteam, de Scrummaster, de Productrelatiemanager en Business projectleiders geef je deze uitdaging vorm.

Je bepaalt jouw succes door het:

 

  • signaleren van product- en procesverbeteringen en het ontwikkelen van een visie om deze verbeteringen door te voeren;
  • leveren van input aan scrumteams, die vervolgens de vertaling maken naar werkende oplossingen;
  • controleren van opgeleverde functionaliteiten m.b.v. demo’s aan stakeholders en acceptatietestteams;
  • op de hoogte blijven van relevante bedrijfsprocessen en de applicatiearchitectuur.

We go, you go

In staat om anderen te motiveren én overtuigen; dat ben jij. Je bent sensitief en tactvol, en weet zo invloed uit te oefenen op anderen, uiteraard op een positieve manier. Je bent een netwerker in hart en nieren en zet dan ook graag je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden in om creatieve oplossingen te realiseren. Verbanden leggen doe je al vele jaren, waarbij je houdt van een goede structuur. Daarnaast ben je analytisch sterk en bezit je leiderschapskwaliteiten die je helpen om te gaan met grote groepen.

Als ideale kandidaat beschik jij over het volgende:

 

  • Hbo werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar ervaring als PO en 2 jaar ervaring met scrum/Agile en Lean werken
  • Ervaring met het vertalen van businesswensen naar informatiseringsoplossingen
  • Kennis van wettelijke kaders op functionaliteiten en relevante processen in het gemeentelijke sociaal domein
  • Managementervaring met verwachtingen bij verschillende groepen

Hoewel we best wat vragen, zetten we hier ook veel tegenover

Denk je aan Wigo4it, dan denk je aan hartje Den Haag. Een bruisende stad met een net zo bruisend bedrijf. Samen met jou werken we aan de sociale dienst van morgen. Hoe? Door te investeren in onze mensen en zo zelfverzekerd de toekomst te veroveren.

 

We bieden je diverse opleidingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen en een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hoe dat eruitziet? Een goed salaris en flexibele mogelijkheden om werk en privé te combineren vullen we aan met zelf samen te stellen voorwaarden. Denk aan een Individueel Keuze Budget en het aankopen en verkopen van verlofdagen, die je overigens ook gewoon kunt inruilen voor extra studie of een fiets.

 

Benieuwd wat we je nog meer te bieden hebben? Kijk dan snel online: Wigo4it als werkgever of hoor van Wigo4it'ers zelf hoe het werken bij Wigo4it is.

Let’s go 4 it: are you ready?

Zie jij direct mogelijkheden om meer businesswaarde te creëren en mooie koppelingen te maken op de afdeling Regie? Laten we kennismaken! Solliciteer door je cv en motivatiebrief te mailen naar PenO@wigo4it.nl.

 

Toch eerst meer weten over deze functie? Dan kun je bellen met Benne Holwerda (Adjunct-directeur Regie) via 06-51199647 of 088-9446408.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden product owner; PO; Den Haag; Wigo4it; software ontwikkeling; product- en procesverbeteringen; vacature

Contactgegevens

Contactpersoon Twan Hillebrand

Vestigingsplaats

Solliciteer