Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Dynamics CRM configurator

Plaatsingsdatum 23-03-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Den Haag Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris € 3805,00 - € 4859,00 op basis ...

Zet jij jouw professionele expertise en kennis van softwareontwikkeling in voor de sociale dienst van de toekomst?

Leid ons verder!

Hoe? Als Lead xRM Ontwikkelaar
Waarom? Om de xRM kerntechnologie door te ontwikkelen en zo bij te dragen aan het verbeteren van techniek, informatievoorziening en dienstverlening die mensen echt verder helpt.

Waar? In het centrum van Den Haag
Met wie? Samen met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders

Waarom zoeken wij een Lead xRM Ontwikkelaar?
Wigo4it is het samenwerkingsverband van de sociale diensten van de vier grote gemeenten van Nederland. In deze samenwerking staat de dienstverlening aan burgers centraal. Met onze producten en diensten automatiseren en digitaliseren we de werkprocessen van gemeenteambtenaren én ondersteunen we burgers die afhankelijk zijn van de overheid. Dat doen wij door slimme ICT oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en beheren. xRM (Microsoft Dynamics CRM) is het platform waar ons nieuwste product op wordt ontwikkeld. Dit maakt xRM een belangrijke, maar ook nieuwe technologie, voor Wigo4it. We willen onszelf hierin doorontwikkelen, iets waarvoor we talent nodig hebben met technische kennis en vaardigheden. Word jij de kartrekker van nieuwe functionaliteit?

Hoe trek jij deze kar naar een nieuwe bestemming?
Als Lead xRM Ontwikkelaar is het jouw doel om technische systeemspecificaties op te stellen en te onderhouden, en de programmatuur te realiseren. Ook begeleid je cruciale testtrajecten met behulp van test driven management om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Om een juiste diagnose te kunnen stellen bij problemen en werkbare alternatieve oplossingen te creëren, gebruik je jouw kennis van infrastructuur.

You go 4 it door het:

  • zelfstandig omzetten van use-cases in een technisch ontwerp;
  • presenteren van alle resultaten aan eindgebruikers en het management;
  • operationeel aansturen van medewerkers bij dagelijkse werkzaamheden en het vakinhoudelijk coachen van je collega’s;
  • vlot communiceren met eindbeslissers, ontwikkelaars, gebruikers en beheerders om software te realiseren.

Als Functioneel CRM Configurator ben jij hét contactpunt voor Microsoft en andere experts bij het oplossen van complexe vraagstukken of het laten toetsen van ontwikkelde oplossingen.

Are you ready to go 4 it? Dit ben jij
Je bent inhoudelijk sterk en combineert dit met een flexibele instelling en goede deadlinemanagement skills. Om anderen te motiveren, weet je wat er speelt in de organisatie en gebruik je deze kennis om samenwerkingen te creëren die zorgen voor het beste resultaat. Je vindt het belangrijk dat techniek mensen echt verder helpt. En je wilt graag bijdragen aan het verbeteren van dienstverlening voor een kwetsbare groep in onze samenleving. Ook ben je communicatief sterk en bezit je zowel mondeling als schriftelijk uitstekende vaardigheden in het Nederlands als Engels.

Dit maakt jou echt onmisbaar als xRM configurator:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in bedrijfsinformatica of vergelijkbare richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring als met Microsoft Dynamics CRM of minder maar aangevuld met een concurrerend pakket zoals Salesforce
  • Minimaal 3-4 succesvolle xRM-implementaties voltooid
  • In het bezit van xRM-certificeringen, zoals Microsoft Dynamics CRM Application en – Customization and Configuration, en MD CRM installation

Waar kom je terecht?
De afdeling Ontwikkeling bestaat uit zo’n 100 collega’s: samen zijn jullie verantwoordelijk voor de realisatie van nieuwe xRM-applicaties en het beheer en onderhoud ervan. Analisten, ontwikkelaars, testers en beheerders ontwerpen nieuwe functionaliteiten of aanpassingen, op basis van klantverwachtingen. Een nauwe samenwerking met de klant en je collega’s van andere afdelingen is dan ook key.

We vragen wellicht veel, maar zetten hier ook veel tegenover
Werken in een bruisende stad bij een net zo bruisend bedrijf; dat is werken bij Wigo4it. Samen met jou werken we aan de sociale dienst van morgen. Hoe? Door in jou te investeren. We bieden je tal van mogelijkheden om door te groeien en stellen alles in het werk om jouw toekomstige projecten uitdagend te maken.

Dit wordt aangevuld met een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wat dit inhoudt? Een goed salaris, mogelijkheden voor een goede balans tussen werk en privé en persoonlijke voorwaarden. Denk aan het aankopen en verkopen van verlofdagen en een Individueel Keuze Budget. Zo wordt het opstellen van je eigen voorwaarden wel heel aantrekkelijk.

We dare you: go for it

Stuur je motivatie met cv via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met P&O@wigo4it.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden software ontwikkeling; xRM; Microsoft Dynamics; CRM Microsoft Dynamics; xRM Microsoft Dynamics; Wigo4it; vacature; Den Haag; Lead xRM Ontwikkelaar

Contactgegevens

Contactpersoon Twan Hillebrand

Vestigingsplaats

Solliciteer