Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

Wigo4it. Onder deze naam hebben de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht de handen ineengeslagen. In 2007 hebben zij de overheidscoöperatie Wigo4it opgericht. Wigo4it richt zich op de verbetering van de elektronische dienstverlening aan burgers en opereert op het gebied van werk, inkomen en zorg.

Bouwen, beheren en innoveren
De naam Wigo4it is een samenvoeging van: Werk, Inkomen, G4, voor IT. Zij ondersteunt de primaire processen van de sociale dienst door het bouwen en beheren van applicaties en het aansturen van leveranciers. Daarnaast richt Wigo4it zich op innovatie. Door vernieuwing en verbeteringinnovatie van de ICT werken wij samen aan de sociale dienst van morgen.

Het doel van Wigo4it is: als één partij optreden, om hergebruik, ontwikkeling en gezamenlijk beheer van ICT-systemen mogelijk te maken.

Werken bij Wigo4it
Wigo4it staat voor effectief (samen)werken aan de sociale dienst van morgen. Op Facebook.com/Wigo4it ontdek je hoe we dat doen. Op deze pagina vind je onze actuele vacatures.


Vacatures

Afdeling Medewerker Productie

Afdeling Medewerker Productie “Verbind de innovatiekracht ICT in het sociale domein, jouw bijdrage telt!” Kom werken in een inspirerende omgeving en werk mee aan het beheer van één van de belangrijks ...
Plaatsingsdatum 10-08-2017
Standplaats Den Haag
Opleidingsniveau MBO
Uren 0 - 36

Sr. Project-DBA (Metagegevensbeheerder)

Sr Project-DBA (Metagegevensbeheerder) Wigo4it Wigo4it is een overheidscoöperatie van de sociale diensten van de vier grootste gemeenten van Nederland. Zij richt zich op de verbetering van de elektronische dienstverlening ...
Plaatsingsdatum 31-05-2017
Standplaats Den Haag
Opleidingsniveau HBO
Uren 36 - 0